بیشتر |
- ۰ نظر
- ۲۶ مرداد ۹۸ ، ۱۶:۱۳
بیشتر |
اختتامیه جشنواره کتابخوانی رضوی در شهر مشهد، مورخه 98/05/24با حضور تعدادی از فرهیختگان کتاب و کتابخوانی برگزار شدکه جناب آقای مختار پورمدیر کل محترم کتابخانه هانیز حضور داشتند.
دبیرکل نهاد تصریح کرد؛جشنواره کتابخوانی رضوی تلاشی است برای افزایش معرفت و رسیدن به جامعه ای بهتردبیرکل نهاد در اختتامیه نهمین جشنواره کتابخوانی رضوی گفت: تلاشها و برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی برای این است که کتابی خوانده شود تا معرفت مان افزایش یابد و به انسان های بهتری تبدیل شویم. مسلما با عمل کردن به معارف ائمه اطهار(ع) که در اختیار ما قرار دارد، جامعه ما جامعه بهتری خواهد شد و به حیات طیبهتری دست خواهیم یافت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، اختتامیه نهمین جشنواره کتابخوانی رضوی، پنجشنبه ۲۴ مرداد ماه با حضور دکتر محسن جوادی، معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و عضو هیات امنای کتابخانه های عمومی کشور، محمودرضا برازش، مدیرعامل بنیاد بینالمللی امام رضا(ع)، جعفر مروارید مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، محمدحسین روشنک رئیس اتحادیه صادر کنندگان خراسان رضوی و رییس انجمن خیرین کتابخانه ساز مشهد، حجت الاسلام و المسلمین مروج الشریعه امام جمعه گلبهار، مولوی غلام نبی توکلی امام جمعه اهل سنت تایباد، ایمان شمسایی مدیرمسئول روزنامه قدس، حسین سعیدی مدیرعامل به نشر، محمد رضا بصیری پور مدیر عامل انجمن خیرین کتابخانه ساز خراسان رضوی، سرهنگ پاسدار سید جواد کمالی مسئول سازمان بسیج کارمندان سپاه امام رضا (ع)، خانواده شهیدان مدافع حرم خراسان رضوی، علیرضا مختارپور دبیرکل، معاونان و مدیرانکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور و جمعی از فعالان و مسئولان فرهنگی کشور در مجتمع فرهنگی آفتاب ولایت مشهد برگزار شد.
علیرضا مختارپور در این مراسم با تشکر از همراهی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد فرهنگی امام رضا(ع)، استادان علم اطلاعات دانش شناسی و همه کسانی که در جشنواره کتابخوانی رضوی مشارکت کردند، گفت: در درجه اول از مردم، کودکان، نوجوانان و خانوادهها و سپس از دستگاهای فرهنگی که در این دوره مشارکت چشم گیری را رقم زدند، تشکر می کنم. در این دوره بیش از ۳۷۰ دستگاه فرهنگی مشارکت داشتند. این برای ما مایه افتخار است که نصیب ما و همکاران مان در نهاد کتابخانه های عمومی کشور شده است تا در کنار سایر دستگاه های فرهنگی و اجرایی کشور در جشنوارهای ذیل نام امام رضا(ع) فعالیت کنیم.
وی افزود: این کارها، تلاشها و برگزاری این جشنوارهها برای این است که کتابی خوانده شود تا معرفت مان افزایش یابد و به انسان های بهتری تبدیل شویم. مسلما با عمل کردن به معارف ائمه اطهار(ع) که در اختیار ما قرار دارد، جامعه ما جامعه بهتری خواهد شد و به حیات طیبهتری دست خواهیم یافت.
دبیرکل نهاد در ادامه گفت: دو حدیث از امام رضا(ع) انتخاب کردهام که برای شما بازگو میکنم. امام میفرمایند خرد مرد مسلمان کامل نشود مگر اینکه ۱۰ ویژگی در او وجود داشته باشد: امید بخیر و نیکی او برود، از شر او در امان باشی، کار خوب کم دیگران را زیاد میانگارد، کار خوب زیاد خود را کم می شمارد، از تقاضا و درخواست نیاز دیگران خسته نمی شود، در طول زندگی از دانشجوئی ملول نمی گردد، فقر در رابطه با خدا برایش بهتر است از ثروت، خواری در رابطه با خدا محبوب تر است نزد او از عزت در ارتباط با دشمن خدا و گمنامی برایش لذت بخشتر از شهرت است. سپس امام فرمودند ویژگی دهم بسیار مهم است: کسی را نبیند مگر اینکه بگوید او از من بهتر و پارسا تر است.
مختارپور در ادامه با بیان حدیث دیگری از امام رضا(ع) تصریح کرد: کسی از امام رضا(ع) میپرسد که شما امروزت را چگونه شروع کردی و در چه حالی؟ امام فرمودند: امروزم را با عمری شروع کردم که رو به کاهش است، اما هر کاری که دارم انجام میدهم یک جا ثبت میکنند و عمل من محفوظ است و مرگ هم دارد به من نزدیک میشود؛ آتش جهنم هم هست و نمیدانم که با ما چگونه محاسبه میکند.
وی در پایان گفت: حکیم الهی قمشهای، مترجم قرآن، شاعر و فیلسوف اسلامی چند شعر و قصیده بلند درباره امام رضا (ع) سرودهاند که در ابتدای آن نوشته اند «آن را در شور و غوغای عشق در حرم امام رضا(ع) سرودهام». آن شعر اینگونه آغاز می شود:
بشارتی رسیدم از کوی دوست
که دست دل رسد به گیسوی دوست
بدان خوشم که مژده ی وصل یار
کشد دلم به حلقه ی موی دوست
چو بلبلان ز شور و غوغای عشق
جوان کنم پر از هیاهوی دوست
ز ملک ری به کوسم آورده عشق
به بوسه ای ز خال هندوی دوست